Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Срещу при нощното напикаване

Смесват се и се разбъркват добре по 50 грама стръкове от седефче, стръкове от босилек, листа от медуница, цвят от полски мак, стръкове от бял равнец и стръкове от жълт кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Пие се след прецеждане по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 грама стръкове от камшик, 20 грама листа от маточина. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 1 чаена чаша вряща вода. Кисне 10 минути и запарката се прецежда. Пие се по 1 чаена чаша топла запарка 2 часа преди лягане.

Кръстът на болния се разтрива със силна ракия. След като засъхне, се намазва с 1 разбито яйце и се посипва със сол. Завива се с памучен плат , върху него се слага парче найлон и се превързва. Компресът се държи 2 часа. След 5 дни кръстът се намазва с мед и се поръсва със сода бикарбонат. Процедурите се правят не повече от 3 пъти през седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *