Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Първак ракия и 40 орехчета побеждават язвата на дванадесетопръстника

40 зелени орехчета, не по-големи от маслина се заливат с първак ракия. Държат се на шарена сянка 40 дни като през 3 дни шишето се разклаща. След това течността се прецежда и се отделя. Към отцедените орехчета се прибавят 500 грама чист пчелен мед и 500 грама захар. Сместа се държи 4 дни на тъмно като няколко пъти дневно се разклаща. Приема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене. Непосредствено след този лек болният изпива 1 супена лъжица зехтин. Дозата е за 1 месец. Лечението се прилага 15 дни, почива се 15 дни и се повтаря. През този период не се яде пържено, дразнещи храни, не се приема алкохол, не се пуши.

Смесват се и се разбъркват внимателно 30 грама листа от смрадлика, по 50 грама стръкове от жълт кантарион, стръкове от бял равнец, цвят от шипка , стръкове от синя тинтява. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно 40 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама корени от бял оман, корени от черен оман, корени от ружа, плодове от резене, плодове от анасон. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 500 грама вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *