Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да преборим с базедовата болест без медикаменти

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама листа от орех, исландски лишей и стръкове от бял имел, по 30 грама дяволска уста и хмел. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 400 грама вряща вода. След 6 часа запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама 20 минути преди хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама исландски лишей, корени от перуника, листа от орех, по 30 грама листа от маточина, листа от мента и 100 грама цвят от глог. 2 равни супени лъжици от сместа се заливат с 600 грама кипяща вода. Ври на тих огън 10 минути. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 80 грама 20 минути преди хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно 70 грама градински чай, 40 грама исландски лишей, 50 грама стръкове от жаблек, 80 грама корени от блатен тъжник, 30 грама коренища от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се запарва с 500 грама вряща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *