Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да спрем кръвохраченето

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от бял равнец, стръкове от хвощ, 100 грама корени от черен оман, 60 грама корени от ружа. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене. Добре е да се подслажда с мед.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама стръкове от хвощ, корени от черен оман, цвят от иглика, стръкове от жълт кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 100 грама стръкове от хвощ, 60 грама стръкове от бял равнец, 50 грама стръкове от гръцка коприва, 30 грама стръкове от великденче. 4 супени лъжици от сместа се вари в 1 литър вода на тих огън, докато водата остане наполовина. Пие се 304 пъти дневно по 100 грама до спиране на кръвохраченето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *