Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебната сила на олиото

Растително масло (олио), за предпочитане слънчогледово, не повече от една супена лъжица се задържа в предната част на устната кухина. Смуче се като биберон или бонбон 15-20 мин., спокойно и без напрежение, като се всмуква напред-назад между зъбите, най-добре в седнало положение. Нищо не трябва да се гълта, той като течността е много вредна. Процедурата се прави на гладен стомах сутрин. За ускоряване на лечението може да се прави още два пъти дневно.

В устата олиото става бяло като мляко, след което се изплюва и устата Добре се изплаква. Ако изплютата течност не е бяла, а жълтеникава, процесът всмукване не е протекъл правилно и следващата процедура трябва да се удължи, но не повече от 25 минути.

Един от първите видими резултати от тези процедури е укрепването на кървящи венци и разхлабени зъби, както и очевидното им почистване и избелване.

С това просто средство могат да се лекуват главоболие, бронхит, зъбобол, тромбофлебит, хронически болести на кръвта, паралич, радикулит, екземи, епилепсия, тумор на стомаха, болести на червата, сърцето, дробовете, енцефалит, женски болести.

Този начин на лечение се прилага толкова време, колкото е необходимо за излекуване на заболелия организъм. Процедурите всеки може да определи сам, изхождайки от здравословното си състояние преди и през време на лечението. През това време не бива да се прекалява с лекарства. Междувременно могат да се появят пристъпи на болестни кризи, особено при хора, страдащи от хронични нелекувани заболявания. Това означава, че са започнали да се разнасят болестните огнища в организма. Понякога дори състоянието е съпроводено с повишена температура, но лечението трябва да продължава. Силни и остри заболявания се лекуват много бързо – от 3 до 5 дни, а хроническите със закъсняло лекуване – понякога и до 1 година.Прилагането на това лечение е безопасно, ефективно и много разпространено.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *