Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Листа от орех при разтегнато сухожилие

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама листа от орех, корени от черен оман, корени от бял оман, корени от репей, корени от айважива, корени от перуника и 15 грама плодове от див кестен. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 грама цвят от глог, 50 грама стръкове от бял имел, по 30 грама корени от дилянка, корени от гръмотрън и стръкове от златна пръчица. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода, ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по една винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама корени от бъз, шишарки от хмел и стръкове от хвощ, по 15 грама корени от сапунче и корени от божур и 30 грама стръкове от цариче. 2 супени лъжици се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 3 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пъти преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *