За подсилване на организма след дълго заболяване

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

За подсилване на организма след дълго заболяванеВземат се равни количества борови иглички, ядки от орехи и чубрица. Всичко се счуква много хубаво в дървено чукало и се смесва с равно количество мед. Яде се 4 пъти дневно по 1 препълнена чаена лъжичка 30 минути преди хранене.

1 килограм мед да се смеси с 1 килограм счукани орехови ядки. Педи ядене да се взема по 1 супена лъжица 3-4 пъти дневно.

Да се счукат ядките на 3 ореха, да се настърже ябълка и да се разбъркат с 1 супена лъжица мед и 40 г покълнало жито това е дозата за 1 прием. Трябва да се изяде сутрин на гладно. Прави се в продължение на 2 седмици.

500 г шипки се счукват и се варят в 2,5 литра вода на тих огън 5-7 минути. Държат се 2 дена на студено. След това се прибавят 3 грама мая за хляб, още толкова вода и още 250 г счукани шипки. Пие се по 100 г 4 пъти дневно.

Да се нарежат ситно 100 г иглички от бор и да се залеят с 2,5 литра топла вода. След 2 дена течността да се прецеди. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка преди ядене.Много помага.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *