Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дайте жега на метаболизма с тази свежа напитка от краставица и чесън

Здравословната комбинация от краставица и чесън ще засили метаболизма, ще коригира кръвното налягане и ще издуха лошия холестерол

metabolizma
Дайте жега на метаболизма с тази свежа напитка от краставица и чесън

Време е да помислиte за това как ще изглеждате след месец, когато дойде пролетта. Ще се наложи да съблечете дебелите якета и палта, и тогава цялата истина за натрупаните през зимата килограми ще излезе наяве.

Има много причини, поради които трябва да започнете да консумирате тази свежа студена супа, направена от чесън и краставица. Тя е малко по-необичайна, но със сигурност ще подкрепи вашия организъм, докато чесънът ще ви предпази от настинка и грип, които са постоянна заплаха през студения сезон.

Комбинацията от краставица и чесън в тази напитка ще ви осигури страхотния познат вкус на таратор. Тя също така ще подпомогне вашия изтощен от зимата организъм с много лечебни свойства, включително намаляване на холестерола, регулирането на кръвното налягане и положителен ефект върху метаболизма.

Ако в продължение на един месец консумирате тази смес, вие не само ще се почувствате много добре и екстра освежени, но и ще отслабнете с поне 5 килограма.

Всичко, от което се нуждаете, е: 1 краставица, 3 скилидки чесън, 2 чаши вода, морска сол, малко ябълков оцет, копър и магданоз.

Тази студена супа, подобна на таратор, е консумирана често от нашите предци в миналото. Тя е много полезна за пролетно прочистване.

Как се прави

Обелете скилидките чесън. Счукайте чесъна и морската сол добавете 1-2 супени лъжици ябълков оцет. Разбъркайте добре. Нарежете краставицата и я добавете в сместа. Добавете студената вода и отново разбъркайте добре. След това можете да добавите магданоз и копър. Може да я консумирате като заместител на едното хранене. Може да си изберете един ден от седмицата, в който ще бъдете само на тази супа, но не бива да я ползвате повече от два месеца. След това трябва да направите почивка.

Вашата здравословна напитка, която ще засили метаболизма и ще се справи с лошия холестерол е готова!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *