Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При възпаление на дебелото черво

Нарязват се на ситно 3 листа от глухарче и се поръсват с малко захар. Изяждат се на 3 пъти през деня. Процедурата се повтаря ежедневно.

В стъклена чаша с вряла вода се изсипва половин супена лъжица изсушена лайка. Захлупва се и се оставя да престои не по-малко от 20 минути. През това време трябва да се направи клизма на дебелото черво с топла вода. Прецежда се настойката и се изтегля с голяма спринцовка. Температурата на водата трябва да бъде 37 градуса. Съдържанието на спринцовката се излива в ануса, лягате на една страна докато настойката се всмуче от организма. Болката веднага преминава. Процедурата се прави всяка вечер, а по възможност и през деня. По този начин се лекуват едновременно и хемороиди.

Вземат се по 5 части пелин, великденче, лайка и 1 част ленено семе. 5 супени лъжици от сместа се кипват в 1 литър вода. Престояват 25 минути. През това време се прави и очистителна клизма. Вкарват се 300 грама от отварата и се ляга на една страна. Останалата отвара се изпива гореща преди лягане. След няколко дни се получава облекчение, за пълно облекчение се правят 2-3 процедури седмично в продължение на 2 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *