Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашен лек при брадавици

Вземат се по 50 грама заешко грозде, богородична ръка и 80 грама бяла дъвка. Смесват се и от нея се вземат 4 супени лъжици, които се изсипват в 1 литър вода. Варят се докато сместа остане 0.5 литра. От отварата се пие по 50 грама 3 пъти на ден преди ядене. Външно брадавиците се мажат 2-3 пъти дневно със сок от бяла Мара.

Взема се сок от билката млечка. Капват се няколко капки върху брадавицата и се чака докато сока изсъхне. Процедурата се повтаря 10 пъти докато брадавицата се отчупи и отделя.

Вземат се 50 грама восък, краве масло, 5 грама тамян, настъргана кора и подкорие на дървесен бъз. Стопяват се воъкът и маслото в чист съд. Към тях се прибавят настърганата кора и тамянът. Още докато сместа е топла през нея се прекарват ленти от памучен плат с ширина 7-10 см. Брадавиците се измиват добре и се търкат с вълнен парцал. С тези ленти се обвива мястото с брадавиците и се намотава с вълнен плат, за да се затопли. Прилага се вечер и престоява цяла нощ. Това се повтаря не повече от 3 нощи докато изчезнат брадавиците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *