ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Един прост съвет от експерта по храните Дана Джеймс ще излекува болната кожа

Дана Джеймс е food coach, известна не само в Ню Йорк, но и в целия свят

дана
Дана Джеймс

Тя дава съвети за хранене и красота, като редовно взима участия в телевизионни предавания, или предоставя свои авторски статии на най-известните женски списания. Може да се запознаете с немалка част от съветите на Дана Джеймс и на нейния сайт foodcoachnyc.com.
Днес ще ви представим една необичайна полза от кокосовото масло. Дана Джеймс препоръчва употребата му преди всичко като диетичен продукт с неоценими ползи за здравето. Рецептата, която ви предлагаме ще се погрижи не само за вашето здраве, но и за красота ви. Само след 4 седмици редовна употреба на тази рецепта, ще се насладите на невероятния ефект, който тя има върху кожата. Рецептата на Джана Джеймс е много полезна и за хора, които страдат от псориазис, както и от такива, които имат атопичен дерматит.

В тази статия ние ще ви покажем как да направите най-добрия домашен крем за лице. Това домашно средство е само с 2 съставки, които най-вероятно вече са в кухнята ви – сода за хляб и кокосово масло. Тези 2 съставки са високо ефективни при лечение на проблемна кожа, те са лесно достъпни и не струват скъпо. И, за разлика от химическите вещества и токсични съставки в търговски козметични продукти, тези 2 съставки са напълно безопасни за вас и вашата кожа. Има ли нещо, което да ви спира да опитате тази проста, лесна и ефективна рецепта на Дана Джеймс? Ако имате каквито и да е колебания, сега е времето да подчертаем дебело, че този домашен крем е хипоалергичен и може да се ползва дори и от хора с много суха и чувствителна кожа.

wash-face-with-baking-soda

Гарантираме ви, че ще бъдете изумени от резултатите. Когато смесите тези 2 съставки заедно, вие ще направите една мощна комбинация, която ще работи чудесно при лечение на акне, зачервявания, белези и отстраняване на излишната мръсотия, както и ще ексфолира мъртвата и увредена кожа. И нека да го кажем още веднъж – вие действително ще бъдете изумени от резултатите!

Необходими съставки:

Кокосово масло
Сода за хляб

Начин на употреба:

За да се определи точната доза на всяка съставка, първо трябва да знаете вашия тип кожа и това, което се опитвате да постигнете с този домашен крем. Ако имате по-чувствителна кожа, направете това мазило в съотношение 2:1 в полза на кокосовото масло. Ако всичко е наред и вие искате да направите още нещо за вашата красота и здраве, тогава смесете кокосовото масло и содата в съотношение 1:1.

Лицето, или участъка от кожата, който ще третирате, може да бъде мокро или сухо. Имате 2 възможности за избор: можете да поставите това мазило като маска за няколко минути, за още по-дълбока обработка на кожата, или просто да го използвате като измиващо средство.

Тази домашна маска за лице е изключително полезна. И най-важното нещо е, че е направена от лесни, достъпни и евтини съставки. Вие определено трябва да опитате тази рецепта, защото гарантирано няма да съжалявате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *