Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лимонената вода на Кери Гласман ще направи чудеса за вашето здраве

Всички знаем, че лимонената вода има невероятни ползи за нашето здраве

кери гласман
Чували сме, че трябва да се пие чаша вода сутрин на гладно. Ползите от чашата топла вода сутрин са неоспорими. Звучи познато, нали? Да, пиенето на чаша топла вода с лимон сутрин е станало много популярно сред хората в целия свят. Тази напитка е толкова популярна, защото има много ползи за здравето на човешкото тяло – тя подобрява функцията на храносмилателната система и също така помага за прочистването на организма от всички излишните токсини и други отпадъци.

Кери Гласман, известна диетоложка и автор на много статии за здравето в сайта nutritiouslife.com, също има този здравословен навик и предпочита лимонената вода да е напитката, с която да отбележи началото на деня. Преди време Кери Гласман заяви за ABC News радио, че само една единствена чаша от лимонената вода преди закуска може да ви помогне да бъдете нормално хидратирани. Също така диетоложката добави, че лимонената вода може да подобри храносмилането и да служи като регулатор при хиперфункция на апетита. Лимонената вода ще активира и потока на жлъчката, което помага да се ускори процеса на изгаряне на мазнините и да се премахнат мастноразтворимите токсини. Така че, това трябва да е достатъчна причина да започнете да пиете лимонената вода възможно най-скоро, тъй като този навик е много добър за вас и вашето здраве като цяло.

lemon-water-prepre

Кой е правилният начин, според диетоложката Кери Гласман, да приготвите лимонената вода?

Освен лимонов сок, силно препоръчително е във водата да се добавят и лимоновите кори. Това е така, защото кожата на лимона съдържа флавоноида лимонин. Именно този флавоноид е отговорен за добрата детоксикация на организма. Затова, уверете се, че следващия път, когато приготвяте лимонената вода, вие ще имате готовност да добавите и поне половин чаена лъжичка настъргана лимонена кора.

Ако все още не сте започнали с този здравословен навик, значи е крайно време! Особено сега, когато знаете правилния начин за нейното приготвяне. Започнете деня си чаша лимонена вода на гладно и вие ще се чувствате прекрасно през целия ден!

Благодаря за четенето и моля споделете с приятелите и семейството си тази важна информация. Благодаря!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *