Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Извадиха тумор на хипофизата на Атанас Месечков

Открили тумора съвсем случайно, тъй като липсвала характерната симптоматика, като интервенцията е била извършена от покойния проф. Брусарски

Танцьорът Атанас Месечков разказа, че преди време той се е подложил на сериозна операция, при която му е бил изваден тумор на хипофизата.

Интервенцията е била извършена от покойния проф. Брусарски, който неотдавна сложи край на живота си.
За изненада на всички, макар да изглежда здрав като скала, Атанас Месечков разкрива, че му се е налагало много пъти да лежи в болница.

тумор
Открили го съвсем случайно, тъй като липсвала характерната симптоматика

Той е преживял множество операции – като се започне от по-леки като артроскопии на колена и операция от херния, та се стигне до тежка хирургическа интервенция за отстраняване на тумор на хипофизата.
Тежката операция Атанас Месечков е преживял през 2008 година.

Той разказва, че туморът му бил открит съвсем случайно, след като получил изненадваш припадък, който той оприличава по-скоро на спонтанно заспиване. Веднага тръгнал по специалисти, докато накрая не се оказало, че проблемът е предизвикан от тумор на хипофизата.

За щастие туморът на хипофизата на Атанас Месечков се оказал доброкачествен.
Макар че принципно подобни здравословни проблеми имат характерна симптоматика, танцьорът разкрива, че не я е получил, тъй като покрай спорта тялото му е здраво.

Разбрал, че има проблем едва когато туморът започнал да кърви. Проф. Брусарски бил категоричен, че е необходима светкавична намеса и три дни по-късно Атанас Месечков вече лежал на хирургичната маса.
Специалистите извадили доброкачествения тумор на хипофизата през носа на танцьора. Те били категорични, че проблемът е дошъл от пренатоварването на нервната система и стреса от ежедневието, пише zdrave.to.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *