Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Студените длани издават, че страдате от опасна болест

Задължително посетете специалист

Постоянно студените длани може да са сигнал, че страдате от опасна болест.

Не бързайте да се притеснявайте, но задължително посетете специалист, за да установите дали наистина страдате от този проблем.

Специалисти посочват, че често пъти до студени и изтръпнали длани се стига в резултат на Синдрома на Рейно. Най-често това се случва в следствие на стрес, който води до свиване на малките артерии и ограничава притока на кръв в дланите.

Задължително посетете специалист
Задължително посетете специалист

Това заболяване се среща по-често при представителките на нежния пол. Макар мнозина да не обръщат сериозно внимание на този проблем, той всъщност е доста сериозен и може да окаже негативно влияние върху качеството ви на живот.
Основните симптоми на това заболяване са студени ръце и пръсти, дори и през летния сезон.

Стига се дори до промяна на цвета на кожата и както вече казахме то е в резултат на стрес. Причината може да бъде и студеното време.
В допълнение на това, когато влезете на топло започвате да усещате, че дланите ви изтръпват (не говорим в случаите, в които сте премръзнали от студ и ръцете ви са се вкочанясали).

Обикновено при наличието на Синдрома на Рейно в тези случаи пръстите първо побеляват, а след това посиняват и започват да изтръпват, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *