ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Почистване на червата: начин номер 1 в полза на тези, които искат да запазят младостта!

Колкото по-редовно правим почистване на червата, толкова по-дълго ще запазим младостта

почистване на червата с рициново масло
Рициновото масло има множество лечебни качества

Какво ни кара да мислим за намаляване на теглото? Обикновено това са външни признаци – когато дънките ни стават тесни и няма никакъв шанс да се появим на публично място с пола. Но допълнителните килограми не са само естетически проблем. Те преди всичко са вредни за здравето.

Заедно с храната в тялото ни попадат замърсители като консерванти, овкусители, оцветители. Ако и се движим недостатъчно, състоянието на червата се влошава, а токсините се натрупват в организма. Затова първата стъпка за намаляване на теглото и подобряване на здравето е почистване на червата.

 

Почистване на червата с рициново масло

 

Ето една лесна и ефективна рецепта за прочистване на червата с рициново масло. Може да я направите през уикенда, или ако сте в отпуска. Започнете още сега, за да имате напролет свежо и слабо тяло.

Ще имате нужда от:

– рициново масло
– лимонов или портокалов сок

Благодарение на богатия си състав, рициновото масло има почистващо действие и стимулира липидния метаболизъм. То ни помага да се отървем от токсините. Забележете, че трябва да използвате рициновото масло за вътрешна употреба! Преди да започнете да прилагате този метод, по-добре се консултирайте с вашия лекар. Всяко третиране изисква интелигентен подход.

 

Как се прави?

 

На всеки килограм, който имате, съответства 1 г рициново масло. Същото е и с плодовия сок. Така, ако сте 90 килограма, ще ви трябват 90 г рициново масло и 180 грама портокалов или лимонов сок. Хранене и пиене след процедурата не се препоръчва. Затова е най-добре да се прави вечер.

Ако този метод не е за вас, можете да се опитате да вземате 1/2 супена лъжица масло на гладно един час преди закуска през седмицата.

Рициновото масло е естествен продукт, който е безопасен. Въпреки това, след първия успешен резултат от загуба на тегло би било желателно да се направят още две прочиствания с рициново масло. Така за един месец вие може да правите не повече от три прочиствания.

Почистване на дебелото черво с помощта на рициново масло е един от начините, които е помогнал на много хора за подобряване на здравето, и за да се освободят трайно от излишното тегло.

фаст дрена
Фаст Дрена помага за пълната детоксикация на човешкия организъм

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *