Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БГ духовник спаси страдащите от първичен имунодефицит (ВИДЕО)

Благодарение на свещ. Стоил Лазаров дълъг живот за страдащите от  първичен имунодефицит има

Първичен имунодефицит е фатално заболяване, което до скоро беше огромен проблем, защото липсваха клинични пътеки и безплатни лекарства, които са живото спасяващи.

Преди 25 години медиците констатират, че свещ. Стоил Лазаров страда от първичен имунодефицит.

Това означава, че и най-леката настинка, простуда или друго вирусно заболяване, което за здрав човек преминава с лека температура, кашлица и хрема, за болните може да има фатален край.

Благодарение 9-годишната упорита и непрестанна борба на свещ. Стоил Лазаров от гр. Ракитово, страдащите от опасното вродено заболяване имат реален шанс за живот, защото Здравната каса вече осигури клинични пътеки, по които  изписват  на страдащите от първичен имунодефицит имуно-глобулините.

Успехът на свещ. Стоил Лазаров е подкрепен с Грамота, издадена от Алианса за хора, които страдат от  редки болести. Тя е  знак на изразена безкрайна благодарност, защото успя да накара здравните власти у нас да обърнат сериозно внимание на болните и да отпуснат  клинична пътека за пациентите, които страдат от първичен имунодефицит.

otec-stoil
Свещ. Стоил Лазаров се бори с първичен имунодефицит и помага на останалите да бъдат здрави

Видеото със свещ. Стоил Лазаров можете да изгледате ТУК  >>>.

Първичен имунодефицит

Имунодефицитите са  група  заболявания, които засягат  клетъчния  имунитет и защитната система на клетките.

Увредената имунна система прави организма податлив на инфекции, също така той става  предразположен към развитие на автоимунни и злокачествените заболявания.

В медицината са познати повече от 80 вида първични имунодефицитни състояния.

Голяма част от тях са  изключително редки и са свързани с наследствени генетични модификации и дефекти.

Както писаха във Framar.bg,  по-голяма част от случаите на първични имунодефицити се проявяват още  през първата година от живота, но биха могли да  се наблюдават във всяка възраст, дори и в зряла.

Развитието на различни методики за молекулярно-генетичен анализ дава възможност за откриване и потвърждаване на имунодефицити, които не протичат тежко по време на детството и не са диагностицирани с точност.

Съвременните методи за лечение на имунодифицит са довели до повишаване  продължителността на живот при  много деца с първичен имунодефицит, които доживяват  до зряла възраст.

Задължително е да се провежда лечение, защото първичен имунодифицит причинява съпътстващи заболявания като кожни обриви,  аномалии по лицето, увреждане на сърцето и на скелетно-мускулната система.

Ето защо клиничните пътеки за лечение на първичен имунодифицит, които свещ. Стоил Лазаров успя да издейства, ще спасят живота и ще съхранят здравето на много българи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *