ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отвара цвят на лайка се пие при възпаление на влагалището

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама листа от коприва, цвят от лайка, листа от градински чай, кори от дъб. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 1 литър кипяща вода. Вари се 5 минути на тих огън, кисне 1час и отварата се прецежда. Употребява се външно за промивки.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама цвят от лайка, стръкове от очеболец и листа от розмарин. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 1 литър кипяща вода. Кисне 20 минути и запарката се прецежда. С нея се правят промивки.

Смесват се добре по 30 грама стръкове от бяло подъбиче, корени от кисел трън, листа от мечо грозде, плодове от хвойна и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама кипяща вода. Ври 10 минути на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Приема се по 120 грама 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *