Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се преборим със сърдечната недостатъчност с народна медицина

Смесват се и се разбъркват внимателно 60 грама листа от маточина, 50 грама цветове от лавандула, 30 грама корени от дилянка, по 100 грама корени от кръвен здравец и коренища от коприва. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 400 грама кипяща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама преди хранене.

2 супени лъжици глог се залива с 400 грама кипяща вода. Кисне 2часа и запарката се прецежда. Разделя се на 3 приема и се пие на равни интервали 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Как да се преборим със сърдечната недостатъчност с народна медицина

  1. elena каза:

    Здравейте, надявам се с този мейл да вдъхна надежда и кураж на много хора , които страдат от сърдечна недостатъчност и от различни болести на сърцето. За ужас на много лекари ще кажа , че след прекаран ендокардит и установена 3- 4 степен сърдечна недостатъчност аз се възтанових без операции и то благодарение на един професор.За да не ставам досадна няма да влизам в подробности за ужасите, които извървях.
    Искам много твърдо да заява да не губите надежда, защото това е заболяване което е преодолимо стига пациента да подходи с нужното търпение , постоянство и упоритост в лечението .
    Няма да правя реклама на професора , който ми върна живота . Ако желаете координати , моля пишете ми на личния ми мейл – vsv2303@abv.bg

    • Петър Иванов Радифов каза:

      Бихте ли споделили по какъв начин сте се преборили със сърдечната недостатъчност,евентуално координати на помогналият Ви професор,диагностициран съм с тази диагноза и надежда от никъде.От вас се появи светъл лъч-дано! Имейлът ми е (radifov@abv.bg)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *