ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стар народен лек за болки в кръста и гърба

Не позволявайте при болки в кръста и гърба да се сковете

Ако страдате от болки в кръста и гърба, които не ви дават мира от доста време, то тази рецепта ще ви помогне да ги елиминирате.

Единственият продукт, който ви е необходим, за да си приготвите този стар народен лек, е джинджифил. Настържете на дребно няколко парченца джинджифил и ги поставете в марля или кърпичка. Сгорещете вода в тенджера и изстискайте сока от джинджифила. Разбърквайте сместа в продължение на една минута, след което потопете в нея памучна кърпа.

Спрете болката със СТОП ПЕЙН.

болки в кръста и гърба
При болки в кръста и гърба

Оставете кърпата да престои в лечебната смес 2-3 минути, за да се напои хубаво, след което я извадете и я наложете върху засегнатото място – на кръста или на гърба. Ако ви болят и двете, то тогава наложете лечебния компрес от прашните бабини тефтери и на двете места.

Ако кожата ви, е по-чувствителна, не е изключено да се раздразни и да се получи леко зачервяване. За да избегнете това зачервяване поставете тънка кърпа между кожата и компреса. Покрийте компреса с найлон и още една кърпа и го оставете да действа цяла нощ.

Още след първата процедура ще усетите значително подобрение, тъй като болката вече ще започне да ви отпуска. След няколко процедури тя ще отшуми нацяло, пише zajenata.bg.

СТОП ПЕЙН спира болката за минути.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *