ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Еликсирът на Джуна за облекчаване на диабета

Вкусната смес върши чудеса за организма

Диабетът е заболяване, от което страдат много хора от съвременното общество.

Неслучайно специалистите го наричат „тихият убиец”. Недобре контролираният диабет разрушава тихомълком органите. Диабетиците не усещат болка и не получават други знаци за случващото се в организма им, преди да е станало твърде късно.

Недобре контролираният диабет е в състояние да съсипе целия организъм и да ви доведе до главата редица други здравословни проблеми. За да избегнете пагубните последствия, до които може да доведе това коварно заболяване ви препоръчваме да започвате деня си с вълшебния еликсир, препоръчан от Джуна.

Вкусната смес върши чудеса за организма
Вкусната смес върши чудеса за организма

Здравословната напитка е съставена от банан, ябълка, зеле и киви. Ето и точните пропорции на лечебните продукти, съчетани във вкусна и здравословна напитка:
2 банана и 2 ябълки
5 кивита
шепа прясно зеле
500 мл. вода

Продуктите се измиват и се нарязват. Изсипват се в блендер и се разбиват до получаването на еднородна смес, след което се прехвърлят в подходящ съд за съхранение. Лечебният еликсир, препоръчан от Джуна за облекчаване на диабета се съхранява на сухо и хладно място. Приемайте по 1 ч.ч. от него сутрин преди да сте закусили и вечер преди лягане, пише framar.bg.

Тази напитка ще нормализира нивата на кръвната ви захар и ще ви даде необходимата енергия за започване на деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *