ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Невероятната рецепта на бай Георги за облекчаване на болки в коленете

Прилагайте процедурата до пълното отшумяване на болки в коленете

Ако и вас ви измъчват болки в коленете, невероятната рецепта на бай Георги ще ви помогне да се избавите бързо и лесно от тях.

Ще останете изненадани от удивителния ефект на тази рецепта, която в същото време ще ви струва някакви жълти стотинки.
Трябва ви само градински чай. Тази билка наистина върши чудеса и облекчава много ефективно болката в коленете, причинена от злополука или удар.

Набавете си три супени лъжици билков чай и една супена лъжица вода и лекът ви е готов. Намачкайте листата на билката и ги добавете към водата. Разбъркайте добре и ги оставете малко, за да поемат от водата. Нанесете получената кашица върху болезненото място и я оставете да действа около половин час.

болки в коленете
Прилагайте процедурата до пълното отшумяване на болката

След като изтече времето премахнете билковата кашица от коленете с помощта на топла вода и подсушете кожата.
Трябва да повтаряте тази процедура до пълното облекчаване на болката. Не се подмамвайте още след първите една две-процедури, че са ви напълно достатъчни, след като болката е утихнала. Така рискувате да се появи отново и то с още по-голяма сила от първия път.

Със същия ефект можете да приложите смес от прясно мляко и куркума. Затоплете на котлона една чаена чаша прясно мляко и добавете към него 1 ч.л. куркума.
Разбъркайте добре до разтварянето на куркумата и изпийте напитката. Консумирайте я всеки ден. Тя помага за правилната функция на кръвообращението и има мощни противовъзпалителни свойства, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *