Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Шишарки от бяла елша помагат при хроничен колит

Шишарки от бяла елша помагат при хроничен колитСмесват се шишарки от бяла елша 100 г, листа от горска ягода 100 г листа от касис 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос и се заливат със 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Смесва се и се разбърква внимателно по 100 г червен кантарион, 100 г бутрак и 100 г пача трева. 3 лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос. На сутринта отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 50 г 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от репей, листа от горска ягода и изсипливче. 3 супени лъжици от сместа се залива със 3 чаени чаши вряла вода и се оставя в термос за една вечер. Прецежда се. Пие се 4 пъти дневно 30 минети преди храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г листа от касис,100 г бял равнец , листа горска ягода 100 г, мента 100 г и полски хвощ 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се залива със 3 чаени чаши вряла вода и се поставя във термос. На сутринта се прецежда. Пие се 4 пъти дневно, 1 час преди храна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *