ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мастър Аман Соод: Стареем, защото организмът ни изсъхва

Индийският гуру беше на посещение в България по покана на центъра Гарабитов

гуру Мастър Аман Соод препоръчва асани за справяне с болките в тялото, и най-вече в костите. Пред гала той сподели, че човек много бързо може да се освободи от излишните килограми, ако практикува детоксикираща йога.

И макар да са минали почти три години от последното посещение на Мастър Аман Соод, неговото учение, както и онова, което е споделил в десетките интервюта за телевизионни предавания и здравни вестници, е все още популярно и актуално.

Ето какво казва индийският йога за нещо толкова познато и тривиално, като пиенето на вода.

Как да запазим по-дълго младостта и еластичността на кожата? Как да възстановим изгубените функции на организма? Тези въпроси си задават много хора, но малцина знаят, че още древните лечители са разгадали тази загадка, макар и не напълно.

Човешкото тяло неслучайно се състои средно от 70% вода. Защо тази цифра е усреднена? Причината е, че при новороденото съдържанието на вода в тялото е 96%, докато при възрастен човек този показател може да достигне до 50%.
Затова е лесно да стигнем до извода, че стареенето е изсъхване на организма.

Далеч от мистиката индийският гуру обяснява, че всяка клетка на новопоявилия се живот плува в междуклетъчна течност, незамърсена от странични вещества. В процеса на жизнената дейност тази течност се замърсява и постепенно изсъхва. Освен това негативно се отразяват и условията в околната среда, неправилното хранене, употребата на много захарни изделия, алкохол, цигари и честите посещения в заведения за бързо хранене.

Доказан факт е съществуването на жива вода. Научно обосновано е, че минералните води от естествени, природни източници могат да изчистят междуклетъчното пространство в организма, да наситят клетките с кислород и полезни вещества. В резултат на това човек се изпълва със сили, енергия, подмладява се.

Не бива да се пренебрегва и лечебното въздействие на молитвите върху организма. Заредените с положителна енергия думи и фрази променят структурата на водата. Ето защо е истина, че думата може както да убива, така и да лекува. Мнозина пренебрегват този факт И в прекия смисъл на думата сами тровят живота си с лоши думи и мисли.

Заради тях междуклетъчната течност се замърсява и не носи положителен импулс. Клетките на организма в такава течност буквално се задъхват и започва процес на отмирането им и зараждането на злокачествени клетки.

Това води неминуемо до такова мащабно разпространение на рака в нашето съвремие. Само на пръв поглед изглежда, че онкологичните заболявания възникват внезапно и без причина. В действителност причината е ясна – неправилният начин на живот, честите стресове и нервни сривове, липсата на хармония у човека.

Към онкологични заболявания и бързо стареене са по-склонни песимистите. Хората с активен начин на живот и здравословно отношение към проблемите живеят по-дълго и по-качествено.

Следователно, за да се удължи животът и да е изпълнен с положителни емоции, трябва действително да се замислим над това какво пием и с какво се храним.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *