Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Върнете енергията и здравето с рецептата на руския лечител Николай Шевченко

Николай Шевченко е руски лечител, станал известен със своя метод за лечение на рак и други опасни болести

коприва Методът Шевченко е популярен в много страни по света, и много са хората, които са успели да върнат здравето си с него.

Този метод се използва най-вече от последователите на палиетивната медицина. Палиетивните грижи са ориентирани най-вече към пациенти, които се водят „неизлечимо болни“. Цел на хората, които полагат палиетивни грижи е да облекчат колкото се може повече страданието на пациента. В някои от следващите статии ще ви запознаем по-подробно с Метода Шевченко за облекчаване състоянието на раково болни със спирт и олио.

Днес ви предлагаме една негова рецепта, която се използва от хора, преживели тежки заболявания /но не и онкологични/, или с хронични болки. Тези рецепти връщат силата и енергията. Могат да се ползват както от възрастни хора, така и от деца. Рецептата не може да се ползват и от болни с диабет. те са идеални за пациенти с бронхит, преболедували бронхопневмония, малокръвие, хронична умора и депресия. Сиропите са идеални дори и в случаите, в които здрави хора са прекалили с алкохола.

Сироп с коприва и розмарин

Необходими продукти:

1 кг връхчета и листа от млада коприва
1 връзка розмарин
3 лимона /ползва се сока на лимоните/
2,5 литра вода
1,5 килограма захар

Копривата и розмарина се измиват и се накисват във вода. Водата се слага на огъня, добавят се розмарина и копривата. Малко преди да заври водата се слага захарта. Бърка се, докато захарта се стопи. Маха се от огъня, прецежда се и се добавя лимоновия сок. Готовият сироп се слага в подходящи шишета. Консумира се по една кафеена чаша сутрин и обед половин час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *