Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справим с шиповете без операция

Много рано напролет когато израстват младите листа на дребно стебления бъз се берат по 2-3 стръкчета и се начукват върху найлон. Така се закрепват с някаква превръзка към петата. Еднакво количество се слага и върху другата пета. Процедурата се повтаря не по- малко от 20 нощи и все на петата независимо къде са шиповете. Това лечение може да се провежда само рано напролет, докато напълно престанат болките от шиповете.

Счукайте 2 глави чесън, объркайте ги с повече сол и сложете сместа на болното място вечерта преди да си легнете. На сутринта ще видите, че са се образували мехури, но ги намажете с обезболяващ крем. Болката от шиповете няма да усетите скоро, но мехурите ще ви напомнят за себе си докато оздравеете. Ако обаче не искате да ви се образуват мехури, просто намажете предварително болното място с мазнина. Повторете рецептата няколко вечери, за да получите облекчение.

За шипове в пета-сухи цветове от люляк се накисват във водка 1:1. Сместа се оставя да престои така 10 дни. Прецежда се. Пие се 3 пъти на ден по 30 капки с малко вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *