Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет помага при стерилитет

1 китка пресен магданоз, ситно нарязан, се смесва с 1 супена лъжица заешка мас. Поставя се в стерилна марля и се прави тампон, свързан здраво с двоен конец. Поставя се дълбоко във влагалището да престои 1 нощ. На сутринта тампонът се изхвърля. Процедурата се повтаря 40 дни. През това време не трябва да се консумира кафе, шоколад, кисело и люто.

Шепа плодове от бял имел се варят в литър и половина вино в продължение на 15 минути. Прецежда се и се пие 3 пъти по 1 кафена чаша.

Смесват се по 200 грама цариче, пача трева, орех, жълт кантарион, по 100 грама маточина, червено подъбиче, хвощ, овчарска торбичка, бял равнец, дилянка, мента и 50 грама върбинка. В 600 мл вряща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, оставя се да престои 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 мл 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *