Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Научете перфектните билкови алтернативи на кафето и черния чай!

Когато мислим за здравословни напитки, кое ни идва на ум на първо място?

Пресните сокове, шейковете и разбира се, билковите чайове. Черният чай и кафето са доста вкусни, но не са много здравословни напитки, защото съдържат кофеин, който може да повлияе на цялостното ви здраве. Нещо повече, тези напитки предизвикват пристрастяване, което означава, че всеки път, когато пропуснете да си изпиете кафето или чая, страдате от главоболие и умора.

Когато става въпрос за билкови чайове, много хора избягват да ги пият, защото вярват, че тези чайове не са вкусни и здравословни. Да, билковите чайове може да не са за всеки, тъй като ние всички имаме различни здравни проблеми и заболявания. Но мислите ли, че любимото ви кафе прави повече добрини, отколкото вреди? Дори ако сте традиционен любител на английски чай или кафе-наркоман, ще бъдете очаровани от тези билкови алтернативи. Който не харесва вкуса само на топла вода с намек за някаква билка или плодове, може да ги смесва с ментов чай, плодов чай или зелен чай, за да имате нова здравословна напитка всеки ден.

tea-Licorice
Чай от сладък корен

Сладък корен –Licorice Root

Познат още като корен от женско биле, тази билка е използвана хилядолетия в южна Европа и Китай. Този чай има прекрасен аромат и вкус и е много по-полезен от черния чай. Женското биле е доказано, че стимулира имунната система, активира белите кръвни клетки, производството на интерферон, повишава образуването на антитела и стимулира фагоцитозата

Чай от мента
Чай от мента

Мента

Много от нас пият чай от мента против стрес, за подобряване на храносмилателната система, или просто защото е деликатес. Този чай е освежаващ и добър за храносмилането, както и при разстроен стомах. Можете да го ползвате по всяко време на деня.

Зелен чай
Зелен чай

Зелен чай

Да, зеленият чай е вкусна алтернатива на кафето и черния чай. Той е мощен антиоксидант, който помага за детоксикацията на организма и предотвратява преждевременното стареене. Зеленият чай е идеален и за вашата кожа и талията – тази напитка е напълно без калории. Пийте чаша зелен чай на ден през есенните и зимни дни за укрепване на имунната система.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *