ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вместо билки – скъпоценни камъни!

Камъните имат характер като хората – никога не си купувайте някой, който не ви привлича, само за да пасне на тоалета. Трябва взаимно да си допаднете.

tigrovij_glazЗа да подейства камъкът още по-бързо, го поставете за 5 минути в чаша с минерална вода и я изпийте. Пуснете го в бурканче с крем или мехлем и се мажете с него на болното място.

Тигровото око премахва главоболието. Арабите и древните гърци наричат топлокафявия камък „бодигард” – тигровото око пази притежателя си от кражби и наранявания, отнема негативните енергии. Помага при главоболие, мигрена, хормонални смущения, проблеми в бъбреците, черния и белия дроб. Отнема напрежението при психични травми.

Кехлибарът – носител на щастие. Този камък, наречен още бернщайн, се носи като амулет за късмет срещу всички злини. Помага при алергии, обриви, ревматизъм. Ако бебокът си чеше венците с парче от него, зъбките му ще поникнат по-безболезнено.

Кръвта на боговете е хематитът. Още от древността се смята, че графитеномерният хематит е събрал в себе си силата на земята и божествената кръв. Той предпазва от негативни влияния и помага при всички болести на кръвта, включително при прекалено течение на месечен цикъл.

Аметистът бори мигрената. Той е ангел-хранител срещу всякакви облаци, отблъсква черната магия и предпазва от влечение към наркотици, придава яснота на съзнанието, помага при кожни проблеми, безсъние и имунна недостатъчност.

Заздравителят на кости е тюркоазът. Той е най-почитаният камък от индианците – мост към небето. Египтяните и древните гърци също са го смятали за пазител, защото променя цвета си в случай на нещастие. Помага при зъбобол, болести на гърлото и стомаха, заздравява костите и ставите. Ефикасен е при затруднения в общуването и импотентност.

Планинският кристал чисти организма. Будистите го наричат „билет за просветлението”. Пречиства и стабилизира целия организъм, както и психиката. Незаменим е при наднормено тегло, стрес и неврози. Кристалът увеличава силата на останалите камъни, когато се комбинира с тях.

По цял свят магазинчетата са пълни с не оособено скъпи бижута от полускъпоценни камъни. Те са не само красиви, а и полезни, за което говори науката за скъпоценните камъни – гемология.

 

 

Камъкът на богинята Изида защитава от черна магия

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *