Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ракията със зелени орехчета помага при диабет

За употребата на ракията в медицината… Преди един век, когато липсват много от съвременните лекарства, включително и аспиринът – приложен за първи път през …

 

Преди един век, когато липсват много от съвременните лекарства, включително и аспиринът – приложен за първи път през 1898 г., алкохолът често е употребяван в различни рецепти и заболявания.

За частно практикуващите лекари това помощно сред­ство е било от голяма полза, особено в началото на XX век, независимо, че повечето от тях сутрин са били на доброволни начала в клиниките и след обяд са работили в частните си кабинети. За разлика от нашите поликлинични лекарите ежедневно са увеличавали познанията и опита си на клинична база.

Комбинацията от ракия и зелени орехчета подпомага при лечение на лек диабет

    • Орехчетата трябва да са зелени – преди образуване на ядките – 60 бр., а ракията се препоръчва да бъде гроздова – 1л.
    • Нарязаните орехчета се заливат в стъклена бутилка (дамаджана) с гроздовата ракия, дамаджаната се покрива с целуфан и се поставя на слънце. След 15 дни, при ежедневно неколкократно разклащане, настойката се прецежда и се съхранява в тъмна стъклена бутилка на тъмно, хладно и проветриво място.
    • Приема се 3 пъти дневно по 1-2 супени лъжици, 20-30 минути преди хранене.
чорапи за диабетици
Чорапи за диабетици, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА ЧОРАПИТЕ „BIOMAGNETIC POWER“: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Ракията не е ракия, ако не лекува

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *