Показване на 1–20 от 82 резултата

Да влезем заедно в Къщата на билките Sanct Bernhard!

За какво става дума? За световноизвестна швейцарска компания от Дюселдорф, която повече от сто години дава на хората надежди и помощ за най-важното: здравето, благоденствието, качествения живот!

Компанията регистрира марката Sanct Bernhard през 1903 година и оттогава неизменно е на пазара, днес – с повече от 700 продукта. Те са разработени на основата на богата гама от билки, брани в екологично чисти райони на Алпите, по-специално на планината Sanct Bernhard. Това място е популярно с уникалната порода планински кучета-спасители санбернар. Девизът на компанията е пределно ясен: “Само най-доброто за вашето здраве” (Only the best for your health). Това мото е предавано година след година – още от началото на миналия век, когато основната продукция са били пакетираните сушени билки. Истински разцвет настъпва след 60-те години на 20-и век, когато управлението се поема от фамилията Шулц.

Какво предлага Къщата на билките? Богатата гама от продукти формира няколко линии, чието сборно въздействие е ориентирано към благоденствието на потребителя. Sanct Bernhard е марка на широк спектър от хранителни подправки, биологично активни добавки за здраве, козметика и домакински продукти.

Предлагайки продуктите си, компанията спазва старите, класически принципи на производителя – отговорна е за безопасността, качеството, доказаните полезни ефекти. Сред 700 оферти, в повечето случаи – с широк спектър на въздействие, практически всеки човек ще намери “своя санбернар” и ще изпита благотворното му въздействие. Във време, когато човечеството се връща към естественото, природосъобразното, Sanct Bernhard е в състояние да предложи най-доброто по една проста причина: компанията никога не е обръщала гръб на тази територия, на тези принципи.

Кое отличава продуктите на Sanct Bernhard и защо да изберем точно тях? Защото сме абсолютно сигурни, че те съдържат натурални съставки от сертифицирани находища и ферми. Защото съществува железен контрол при входа и изхода на производствената линия и всякакви неволни или преднамерени грешки са изключени. Защото се работи по стари, изпитани рецепти, хармонизирани с модерните технологии и техника. Производството строго следва утвърдените световни и европейски стандарти.

Сертификатите на Sanct Bernhard:

Сертификат от MDC – medical device sertification GmbH – удостоверява, че се провежда непрекъснат контрол на качеството на производство, за да може всяка нова партида продукти да съответства на високия стандарт.
Сертификат от BCS ÖKO-GARANTIE GMBH – гарантира, че всички съставки на продуктите се подлагат на строг контрол от независима огранизация за екоинспекция /BCS ÖKO-GARANTIE GMBH/.

Оценка от ÖKO-TEST – немска асоциация на потребителите, която дава оценка на продукти във всичките сфери на производството и е с изключителен авторитет за формирането на потребителското отношение.