Билкови смеси при синьочервени петна и удебеления по кожата

Набавете си смес от 3 части розмарин, 2 части цвят от невен, 4 части бял равнец, 3 части коприва, 2 части мъртва коприва, 3 части върбинка, евентуално 2 части червен кантарион. Накиснете една чаена лъжичка от сместа в една чаена чаша студена вода, оставете за 1 час. Възварете за кратко, оставете да поеме в продължение на десет минути и прецедете. Пийте чая топъл сутрин и вечер по една чаена чаша. Лечението трябва да продължи 3 седмици.

Поръчайте да ви приготвят смес от равни части кори от зърнастец, бял равнец, цвят от трънка, коприва, глухарче и цвят от вратига. Запарете една пълна чаена лъжичка от сместа с една чаена чаша вряща вода, изчакайте 5 минути и прецедете. Пийте в продължение на една седмица по 2 чаени чаши дневно. По време на лечението прекратете консумацията на алкохол, кафе, чай, мазни ястия и сирене. В замяна на това яжте много сурови зеленчици и плодове.

Добри резултати показва и следния чай:запарете една препълнена чаена лъжичка градински чай и половин чаена лъжичка цвят от невен с 250 мл вряща вода и оставете да кисне 10 минути. Изпивайте един час преди лягане. Допълнително кожата се маже с мехлем от невен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *