Народна медицина при пиелонефрит

Прави се смес от 200 грама сухи или пресни вишневи дръжки, плод от шипка, листа от леска. След смесването им се смилат в машинка за месо. Към получената смес се добавя още по 100 грама смляно пъпешово семе и царевична коса. Цялата смес се изсипва в 5 литра вода и се вари докато отварата остане 1 литър. Към този литър се добавя 300 грама захар и отново сместа се слага да ври докато остане 700 мл. Прецежда се , оставя се да изстине и се пие 3 пъти на ден, 5 минути преди ядене по 1 кафена чаша.

В 2 литра вода се слага 100 грама семе от пъпеш, 100 грама плодове от шипка, 30 костилки от череши и 200 грама мед. Варят се 30 минути на слаб огън. След изстиване към отварата се прибавя 100 грама ракия. Пие се по 1 кафена чаша 3 пъти дневно 2 часа преди ядене. При тези, които са я опитали 10 пъти пиелонефрита е напълно излекуван.

Смес от 2 части брезови листа, овчарска торбичка, водно пипериче, бял имел и полски хвощ и 1 част ленено семе и кисел трън. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се сипват в 600 мл кипяща вода, ври 3 минути, след което кисне 30 минути. Пие се 6 пъти дневно 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *