Отслабнете с ябълков оцет! Ето как!

Ето как се постига отслабване с ябълков оцет!

Отслабването е цел номер 1 за голяма част от човечеството днес, но малцина са тези, които се доверяват на изпитаните методи. Повечето хора смятат, че за да постигнат понижаване на телесното тегло, трябва да използват новаторски подходи и продукти.

А защо не погледнем назад във времето?! Именно там ще срещнем ябълковият оцет като изпитано средство за отслабване, което се радва на популярност по целия свят.

Ето как се постига отслабване с ябълков оцет!

Като за начало, важно е ябълковият оцет да е направен от двойно ферментирали цели ябълки. Не бива той да е дестилиран, филтриран или пастьоризиран, защото тези стъпки на обработка унищожават голяма част от полезните му вещества, които застават в основата на процеса на отслабване с ябълков оцет.

Необходимото количество ябълков оцет, за да бъде налице процес на отслабване, е до 2 с.л. лъжици, разтворени в чаша вода преди всяко хранене. Според някои диетолози, към тази смес може да се добави и 1 ч.л. мед. Важно е да се има предвид обаче, че с или без мед процесът на отслабване не е бърз – резултатите идват след време, но за сметка на това са равномерни и трайни, носят удовлетворени, без да нанасят поражени върху здравето.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *