ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДЕФЛАМОЛ / DEFLAMOL

Съдържа ретинол палмитат, ергокалциферол, рибено масло, перувиански балсам, парафин, ланолин, полисорбат, сорбитанов олеат, макрогол, метил парахидроксибензоат, етил галат, вода

Предназначение

дефламол
Дефламол помага и при слънчеви изгаряния

ДЕФЛАМОЛ е унгвент за локално външно приложение. Успокоява и омекотява кожата, стимулира регенерацията на епителните клетки. Продуктът има успокояващо и противовъзпалително действие. Овладява обриви и зачервявания от различен характер – от раздразнения от пелени до кожни зони с дренажи. Успешно подпомага зарастването и оздравяването на тежки изгаряния, рани от охлузване, термични и химически въздействия, напукване и протриване.

Има много добро въздействие при слънчеви изгаряния.

Как се приема

ДЕФЛАМОЛ се нанася внимателно на тънък пласт върху проблемния участък от кожата. Третирането е 1-2 пъти дневно. Ако в рамките на седмица не настъпят положителни промени, лечението трябва да се коригира.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът ДЕФЛАМОЛ се приема добре, но в редки случаи е възможно да се наблюдават странични ефекти на терапията. Касае се за обриви, парене и сърбеж – които са преходни и при прекратяване на третирането отзвучават.

Кога НЕ БИВА да се приема

ДЕФЛАМОЛ не бива да се използва при алергия към някой от компонентите. Този лекарствен продукт не е подходящ и в случаите с алергия към фъстъци и соя.

Мехлемът не бива да се нанася върху лигавици, дълбоки възпалени рани с гной или сълзящи рани. При рани на голяма площ е необходимо точно лекарско указание за терапията.

Мазта не бива да попада в очите.

ДЕФЛАМОЛ може да се използва при бременност и кърмене. Мазта не бива да се полага върху гърдите в зоните на контакт с бебето.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с негативен за потребителя ефект.

_

Усреднена цена в аптеките – 3 лв за опаковка от 18 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *