ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Учени направиха разтърсващи разкрития за Аспирина

Аспирина –  смъртно опасен

Екип от учени от Северна Каролина направиха разтърсващи разкрития за Аспирина.

След като научите новите факти за едно от най-често употребяваните лекарствени средства, едва ли отново ще посегнете към него.
Оказва се, че Аспиринът, който се препоръчва от редица лекари като превантивна мярка срещу инфаркт и инсулт, е смъртно опасен.

Аспирина
Аспиринът е смъртно опасен

Въпреки това, медикаментът е приеман едва ли не като универсално лекарство в световен мащаб, макар някои медици отдавна да посочват, че изпитват сериозни съмнения по отношение на неговата безопасност.
След проведеното мащабно изследване от група учени от Университета в Северна Каролина, резултатите сочат, че ежедневния прием на Аспирин като предпазно средство срещу инсулт и инфаркт има множество странични ефекти, които могат да се окажат пагубни за здравето ни.

Приемът на Аспирин може да ви доведе тежка пептична язва, която често пъти е придружена с кръвоизливи.
Често срещано явление при хората, които редовно приемат този медикамент са и кръвоизливите в мозъка.
Опасните странични ефекти от приема на лекарството се увеличават неколкократно при хората, които страдат от диабет или хипертония.

Аспиринът е изключително коварен и за онези, които страдат от коронарна болест на сърцето или имат сърдечни пристъпи.
Казано с други думи, Аспиринът е най-неподходящия медикамент за предотвратяването на повторна сърдечна атака, пише ezine.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Учени направиха разтърсващи разкрития за Аспирина

  1. Варненка в Оуклънд каза:

    Зависи какъв аспирин пиете. Защо се премълчава, че има специлни производства, които не увреждат стомаха. Аз познавам 3 такива. Предназначени са точно за предпазване на сърцето.

    • Невена каза:

      Моля Ви госпожо споделете тези 3 производни на аспирина ,защото моите близки имат нужда ние тук в дълбоката провинция сме доста назад все пак ще се консултирам с мед.лице.Бъдете здрава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *