Как да решим проблема с фибромиома на матката

Вземат се листата на каланхое. Листата и зелените части на растението се измиват добре и се слагат на тъмно и прохладно място за 5-7 дни. След това листата се нарязват и от тях се изстисква сок, който се прибира в хладилника. В течността се топят тампони, които се вкарват във влагалището. По-удобно е да се използва мехлем от каланхое, който може да се приготви в домашни условия. Изберете една чашка с кръгло дъно и я дезинфекцирайте предварително с вряща вода . Смесете в нея 30 мл сок от каланхое и 50 мл обезводнен линолин. След това постепенно при непрекъснато разбъркване добаавете 50 грама вазелин. Продължителността на лечението е 15-20 дни.

Вземат се цветовете на невен. На една чаена чаша кипяща вода се слагат 4 супени лъжици цветове. Запарва се 15 минути и се прецежда. Използва се за промивки при ерозия на шийката на матката, бяло течение и трихомонален колпит. За същите цели се използва и извлек от аптеката. Една чаена лъжичка извлек от невен се слага на една чаена чаша кипяща вода.

Вземат се плодовете на облепиха. При фибромиома във влагалището се вкарват тампони, обилно напоени с масло. Курсът на лечение включва 10-15 процедури. Следва прекъсване от един месец и лечението може да се повтори. Добре е при вкарването на тампоните да се правят промивки с някоя от посочените билки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да решим проблема с фибромиома на матката

  1. Pingback: Трябва ли да бъдат оперирани фибромите на матката? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *