Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВЕРДИН ЕНЗИМ / VERDIN ENZYM

Съдържа панкреатин (липаза, амилаза и протеаза), пепсин, l-глутаминова киселина, малцова диастаза, папаин, бромелаин от ананас, фибри, пробиотик, свързващи вещества, антислепващи агенти, емулгатори, втвърдители, оцветители

Предназначение

verdinВЕРДИН ЕНЗИМ е средство за подпомагане на храносмилането, за стимулиране на хранителното разграждане и за успешно усвояване на хранителните компоненти.

Препоръчва се при прием на тежки и мазни храни, при прием на по-голямо количество храни.

Панкреатинът ускорява разграждането на храните в стомаха. Пепсинът е отговорен за разпадането на хранителните протеини и превръщането им в аминокиселини, които клетките усвояват. L-глутаминовата киселина също участва в белтъчния метаболизъм; поддържа алкално-киселинното равновесие в организма, стабилизира имунитета и гарантира оптимално изграждане и поддържане на мускулната тъкан. Малцовата диастаза е растителен ензим – подпомага разграждането на въглехидратите. Папаинът е ензим, извлечен от папая, който оптимизира усвояването на белтъчини, въглехидрати и мазнини. Бромелаинът от ананас също е ензим от растителен характер, стабилизиращ имунитета. Дава възможност да се контролира апетитът. Пробиотикът лактобацилус ацидофилус насърчава полезната микрофлора и подпомага поддържането на киселинно-алкалния баланс.

По същество ВЕРДИН ЕНЗИМ е комплекс от животински и растителни ензими, обогатен и стабилизиран чрез пробиотици, с чиято помощ се поддържа здравословен метаболизъм и се укрепва имунната система.

Как се приема

Препоръчителната дневна доза е три таблетки. Еднократният прием е една таблетка по време или непосредствено след храненето. Може да се взема продължително време.

Възможни нежелани ефекти

Реакции на свръхчувствителност са възможни в случаите на непоносимост към лактоза.

Кога НЕ БИВА да се приема

ВЕРДИН ЕНЗИМ не бива да се приема при диария, която продължава повече от два дни, болки в корема.

Бременни и кърмачки задължително се консултират с лекар за целесъобразността на приема.

Да не се приема ВЕРДИН ЕНЗИМ при алергия към ананас, папая и свински протеин.

Взаимодействие с други медикаменти

Необходима е лекарска консултация за възможен паралелен прием с други медикаменти за хронични заболявания. Не се препоръчва съвместяване с антибиотици.

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 20 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *