ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови отвари срещу грип

Вземат се семена от диня. В народната медицина семената от диня се използват като средство за понижаване на температурата. Старинната рецепта за динено мляко е: една супена лъжица счукани динени семки, стрити с 24 супени лъжици студена вода. Сместа се приема от болния, койо има треска, по 3-4 супени лъжици на всеки 2 часа.

Вземат се листата от богородична лъжичка. На една чаена чаша гореща вода се слага една супена лъжица надробена билка. Вари се на водна баня, на тих огън 15 минути, охлажда се на стайна температура 45 минути, прецежда се като билката внимателно се изстисква. Пие се по половин чаена чаша 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Сваля температурата.

При първите признаци на грип срежете една голяма глава лук и 3-4 пъти дневно я миришете. Между процедурите потопете парченца памук в счукан чесън и ги пъхнете дълбоко в ноздрите. Може да си приготвите и чеснови капки: счукайте 100 грама чесън и го залейте с водка. Разбъркайте добре. Капнете на езика си и с негова помощ обходете цялата устна кухина. Правете го в продължение на 3-4 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *