Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хроничен гастрит: 3 стъпки за възстановяване

Какво е хроничен гастрит ? Забелязали ли сте симптоми като болка в горната част на корема, киселини в стомаха, подуване на корема, лош вкус в устата си?

Gastrit
Хроничен гастрит

Ако е така – може да имате хроничен гастрит. Първата стъпка към оздравяването е да установите дали имате съмнения за това заболяване.

Втора стъпка – потвърждаване на диагнозата. През 1983 г. стана известно, че основната причина за хроничен гастрит е бактерията Helicobacter Pylori. Попадайки в стомаха, бактериите проникват през защитната бариера на лигавицата и се залепват към стената на стомаха. Там те живеят и се размножават, а организмът ни не е в състояние да ги унищожи, поради което борбата с тях може да продължи с години. И така се получава хроничен гастрит, продължително възпаление на стомашната лигавица. Съответно, за да се потвърди диагнозата е необходимо да се консултирате с лекар и да направите специално изследване, с което да се определи дали имате Helicobacter Pylori.

Трета стъпка – третиране. Някои хора смятат, че не няма нужда да се лекува гастрита – ще поболи и ще мине. Но това не е така. С течение на времето, ако не се лекува, в областта на възпалението може да се образува язва или дори рак. Но ако изберете правилното лечение, можете да предотвратите тези усложнения, така че да се лекува гастритът е абсолютно необходимо.

Много често за лечение на гастрита се използват само лекарства като антиациди и блокери на протонната помпа. Но тези лекарства имат голям недостатък: те елиминират само симптомите на болестта и не действат на Helicobacter Pylori. Следователно не предотвратяват развитието на злокачествени тумори.

Едно от лекарствата, които могат да се борят с Helicobacter Pylori, е De Nol®. Благодарение на своите уникални свойства, De Nol® не само унищожава Helicobacter, но и образува върху повредената повърхност (ерозия, язви) специален защитен филм, като по този начин допринася за възстановяването на стомашната лигавица. Това лекарство трябва да ви бъде предписано от лекар, тъй като може да се окаже, че имате и друго заболяване, при което то не се препоръчва.

 

 

Най-полезни за стомаха са сините сливи!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *