Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разкриха елексира на дълголетието

Древна индийска рецепта може да ни осигури дълголетие

Вече е ясно съдържанието на еликсира на дълголетието.

Шише отпреди 150 години, за което се предполага, че съдържа еликсира на дълголетието бе открито на строителна площадка в Ню Йорк.
Смята се, че зелената течност в стъкленицата би могла да надхитри смъртта.
След като информацията бе съобщена от телевизионния канал Дискавъри, американски археолози пожелали да изследват течността в подробности.
Резултатите от щателните изследвания на течността сочат, че съдържащата се в стъкленицата чудодейна течност е напарвена по рецепта на германски наръчник от XIX в.

Древна индийска рецепта може да ни осигури дълголетие
Древна индийска рецепта може да ни осигури дълголетие

В еликсира на дълголетието се съдържат алое вера, испански шафран, бяла куркума, тинтява, ревен, три части алкохол и една част вода.
Един от изследователите на еликсира за дълголетие – Алисия Лурия посочва, че голяма част от съставките се използват като билки.
Всеизвестен е фактът, че алоето притежава противовъзпалителен ефект, бялата куркума върши чудеса при пречистването на кръвта и регенерирането на клетките, ревенът и тинтявата са изключително полезни за храносмилателната система, а испанският шафран лекува редица болести, сред които и депресията.

Предвид факта, че откритата стъкленица е била с едва 30-милилитрово съдържание се смята, че е доста горчива на вкус и по всяка вероятност хората, които са го опитвали са слагали не повече от капка в устата си.
Сред най-интересните открития на археолозите в световен мащаб, са именно еликсирите на младостта.
Заради силното си желание да живеят вечно, предците ни са забърквали различни смеси, за които се смятало, че ще им осигурят безсмъртие.
Древна индийска рецепта гласи, че можем да си осигурим дълголетие, ако счукаме две скилидки чесън и ги разбъркаме с 1 л. прясно мляко. От течността трябва да се приема по 1 с.л три пъти дневно, пише sanovnik.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *