Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нетрадиционни методи за излекуване на влагалищни инфекции

Научете се да помагате на полезните бактерии. Между микроорганизмите, които съвсем нормално обитават влагалището, особена роля играят така нар. млечнокисели ацидифилни бактерии, които задържат разпространението на вредните микроорганизми например гъбичките. За да попълните редиците на млечнокиселите бактерии и да предотвратите развитието на гъбични инфекции или да ускорите унищожаването им, изяждайте всеки ден по 240 грама обогатено с млечнокисели бактерии кисело мляко. Ако не обичате извара и страдате от упорита гъбична инфекция лекарят ще ви предпише някакви влагалищни свещички, съдържащи млечнокисели бактерии във висока концентрация. Ако си купите капсули с млечнокисели бактерии, може да извадите прашеца от тях, да го смесите с малко вода до получаването на кашичка и дая вкарате във влагалището.

Отделяйте по 5 минути на ден, за да сваляте стреса от себе си. При свръхумора и пренатоварване може да пострада и репродуктивната система. Изследванията показват, че стресът стимулира производството на хормони, които задушават функционирането на имунните клетки. В резултат организмът става податлив на инфекции. Стресът е в съсътояние да направи влагалището много сухо. Учените твърдят, че стресът намалява и шансовете за забременяване. За да подобрите състоянието на цялата си репродуктивна система, отделяйте по 15 минути дневно, за да изгоните стреса от себе си. Йогата е много полезно занимание, полезни са визуализацията, медитацията, дихателните упражнения, лечението с музика. Изберете тази система, която ще възприемете с най-голямо удоволствие.

Изследванията сочат, че при пушачките слизестата обвивка на маточната шийка е с повишено съдържание на никотин, който е токсичен за спермата. Ако откажете цигарите, намалява и рискът от предракови заболявания и рак на шийката на матката. Това ще помогне на тъканите там да се възстановят, ако вече са настъпили някакви изменения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *