Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на кръвоносните съдове по рецепта на лечителя Владимир Бошнаков

Добрият тонус и еластичност на кръвоносните съдове играят важна роля в профилактиката на тежки заболявания и състояния

10 Можете да подсилите тяхната устойчивост с отвара от следните билки. Рецептата е на лечителя Владимир Бошнаков, известен сред хората, на които е помогнал и като дядо Владо. Необходими са ви пет билки: жълт кантарион, маточина, листа от подбел, мента и валериана. И петте билки е добре да са в сухо състояние. Добре почистени и стрити те се добавят в подходящ съд, като количеството трябва да е равно. Смесва се добре и се взимат 2 супени лъжици от билковия микс добавете към 300 мл вряща вода. Запарвайте половин час и прецедете. Разделете на три части и приемайте по една 30 минути преди хранене. Терапевтичният курс трае 1 седмица.

Защо тази отвара е полезна за кръвоносните съдове?

Подбелът нормализира кръвното налягане и сърдечния ритъм, балансира нивата на холестерола, успокоява нервната система и облекчава спазъма на кръвоносните съдове. Жълтият кантарион е идеално средство, което успокоява нервите, има противовъзпалително действие и помага за възстановяване на увредените тъкани. В комбинация с маточината, която има силно успокояващ ефект и поддържа функционирането на сърдечносъдовата система, действа благоприятно на нервите и повишава качеството на съня. Валерианата гони главоболието, причинено от стрес, и тушира възбудимостта на нервната система. Ментата е билката, която ще освежи целия организъм след прочистващото и лечебни действие на останалите 4 билки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *