ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Йога при умора и безсъние

Бързо коремно дишане. Упражнението трябва да се изпълнява при седящо положение, тъй като може да предизвика световъртеж. Сложете дланите си ниско на корема. Бъдете изправени коремът ви трябва да е отпуснат. Започнете бързо и дълбоко да дишате, ускорявайте темпото и дълбочината доколкото е възможно. Енергично издишайте рязко свивайки коремните мускули. Ако ви се вие свят напаравете няколко бавни издишвания. След като световъртежът мине продължете упражнението. То ще възстанови енергията ви.

Колкото е възможно повече време прекарвайте на чист въздух. Дори най-кратките разходки през всеки сезон ще вдъхнат сила. А през почивните дни разходките трябва да се превърнат за вас в първа необходимост.

В никакъв случай не пренебрегвайте съня. Всеки, който продължава деня си за сметка на нощния сън, рискува да го загуби завинаги и да започне да се лекува от безсъние. Най-интензивен е процесът на възстановаване на организма по време на съня до полунощ. Постарайте се да лягате към 22 часа. Продължителността на нощния сън е съвсем индивидуална и зависи от генетичното предразположение. Полезно е да се поспи и по обяд ако има такава възможност.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *