Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отвара от салвия укрепва организма и унищожава вирусите

Магическата билка салвия и нейните безценни ползи за човешкия организъм са познати от дълбока древност

Магическата билка салвия и нейните безценни ползи за човешкия организъм са познати от дълбока древност. Това изключително полезно растение съдържа големи количества от витамините С и В1, както и е богата на каротен, никотинова и фумарова киселина, пише сайтът Днес +.

Отварата от салвия помага успешно при простудни заболявания. Ако се приема по-продължително време, чаят от това уникално растение укрепва организма и той успешно се противопоставя на различните остри дихателни и респираторни болести като унищожава вирусите.

salvia
Салвия е изключително полезна

Салвия е билка, която се прилага и като отлично лечебно средство при преумора, главоболие и депресия. Тя е призната като изключително силен антиоксидант и има много добри противовъзпалителни, а така също и кръвосъсирващи действия.

Консумирането на отвара от салвия предотвратява успешно апоплектичните удари. Известна е ползата й, наред с лавандулата, при нощното изпотяване, като тушира и слабостта на организма ни, причинен от това заболяване.

Чаят от салвия помага при стомашни спазми, отстранява газове, при заболявания на жлезите, травми на гръбначния стълб. За да ви помогне при тези неразположения трябва отварата да се пие на ден по две чаени чаши от магичната течност.

Освен вътрешно, чрез пиенето на чай, тази отвара се прилага и външно. Тя успешно повлиява на възпаления в устната кухина, на венците, при силни болки в гърлото.

Запарка от салвия помага при кървящи венци, пародонтоза, болки в зъбите. С нея можете успешно да правите гаргари. Освен това можете да натопите тампонче в течността и така да наложите на проблемните зони.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *