ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Здраве от природата при диабет (захарна болест)

20 броя сурови фъстъци и 5 броя индийско орехче се счукват на ситно, смесват се добре и се разпределят на 10 равни части. Взема се по 1 част с малко кисело мляко всяка сутрин на гладно. Прави се 1 месец и се измерва кръвната захар. Ако не е намаляла, процедурата се повтаря.

10-12 листа от здравец с дръжките се измиват и варят в 500 г вода 2-3 минути. Кисне 30-40 мин., прецежда се и се изпива на 3 пъти на ден преди ядене.

По 6 зърна медицинска дъвка и сурови фъстъци се счукват и смесват. Сместа се разбърква в 1 ч. ч. кисело мляко и се изяжда на един път сутрин на гладно.

2 индийски орехчета се изпичат и след това се натрошават. Заливат се с 400 г вряща вода и се оставят да киснат 2 часа. Пие се 3 пъти на ден по 1 к. ч. преди ядене.

С 2 л гореща вода се заливат 125 г семе от люцерна. Вари се, докато течността остане наполовина. Прецежда се и отварата се смесва с прясноизцеден и прецеден сок от 12 лимона. Пие се 3 пъти на ден по 50 мл.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *