Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимание! Лекувате гъбичките, но влошавате настинката

Редица изследвания показват, че съществува връзка между влошаването на настинката и приема на антимикотични продукти

Следете настинката внимателно!
Следете настинката внимателно!

Последните изследвания по отношение на типичната за зимните месеци настинка показват, че симптомите и проявленията й драстично се влошават, ако човек приема антимикотични продукти.

На този етап заключенията се базират основно на изследвания, проведени при болни животни. Но специалистите смеят да твърдят, че ефектът върху здравословното състояние на човека ще е идентичен.

Амфотерицин Б, например, е най-често предписваният медикамент при трансплантация на костен мозък и при курс на химиотерапия. Учените обаче са категорични, че веществата, които се сдържат в продукта, изключително силно влияят върху начина, по който организма реагира на настинката.

Това познание води до заключението, че по време на прием на антимикотични продукти нивата на протеините в организма спадат, което предразполага организма към настинка.

Въпреки че все още няма неоспорими медицински заключения в тази посока, специалистите обръщат внимание на потвърден факт – със сигурност се знае, че по време на лечение с антимикотични продукти и с такива, които потискат цялостното действие на имунната система,пациентите трябва да бъдат изключително внимателни.

Проф. Питър Опъншоу, директор на Клиниката по респираторни инфекции в Лъндън Колидж, обръща внимание на това, че по принцип силните лекарства трябва да се предписват на пациентите след задълбочени изследвания. На свой ред, лекуващите се трябва да се придържат към определения режим стриктно. При първите индикации, че лечението не е успешно или че нанася други поражения, трябва да се потърси лекуващия лекар за съвет.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *