ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изгуби ли влагата си организмът е подложен на изсушаване!

Всяка болест може да се излекува с вода, казва създателят на Бялото братство Петър Дънов.

gore6ta voda-DunovТой обичал да повтаря, че няма болест, която да не си отиде след приемането на достатъчно количество топла вода:  „Хората, които не пият достатъчно вода обикновено са нервни и раздразнителни. Без вътрешната влага и външната вода човек не може да пречисти организма си от наслояванията на токсини и плаки”.

Много е важно да се пие минимум 1,5 до 3 литра вода на ден в зависимост от теглото ви.  Освен това трябва да се правят топли вани и душове, съветва Дънов, а не студени душове, както съветват някои лечители.

Сутрин пийте една чаша гореща вода преди ядене, дава съвети Петър Дънов. На обяд преди ядене също изпийте една чаша гореща вода и вечерта повторете процедурата преди вечеря. Водата трябва да е толкова вряла, че не може да се пие от чашата, а трябва да си я гребете с лъжичка. Това е лекарството, което Учителят препоръчва за всякакви болести. „Каквото и да те боли – корем, глава, крака, каквото и състояние да имаш – уморен си, нямаш апетит, разтревожен, раздразнен си, не можеш да спиш – изпий 1 до 6 чаши гореща вода, бавно с лъжичката, на глътки и ще ти мине или поне ще те облекчи.

Той съветва при хрема да стоплите малко вода и да сложите в нея сол. От този разтвор да се смърка (ние препоръчваме да слагате по един пълен капкомер във всяка ноздра, за да не се задавите при смъркането). Трябва да се повтори процедурата 4-5 пъти през деня и на другия ден. Дънов смята, че солената вода възпрепятства размножаването на микробите, които причиняват хремата.

Ако дълго време не можете да заспите, разтрийте тялото си с кърпа, потопена в топла вода и си легнете след този живителен масаж.

 

Масажът на лицето с лимфен дренаж запазва силен имунитет!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *