Можем ли да се погрижим за червения нос

Пригответе следната билкова смес:3 части портокалов цвят, 2 части розмарин, 1 част червен кантарион. Залейте 2 пълни чаени лъжички от сместа с 250 мл вряща вода, изчакайте 15 минути и прецедете. Пие се в продължение на три седмици, сутрин и вечер, по 1 чаша бавно и на глътки, хладък.

Залейте 2 чаени лъжички изсушен хвощ с 250 мл студена вода и оставете през нощта. На сутринта затоплете за кратко и прецедете. Натопената в чая ленена кърпа се изстисква и поставя на носа. Процедурата трябва да се изпълнява в продължение на няколко седмици.

Запарете с вряща вода 1 чаена лъжичка орехови листа и 1 чаена лъжичка листа от мащерка, оставете да киснат 10 минути и прецедете. Добавете половин чаена лъжичка царевично нишесте и на върха на ножа сода бикарбонат и разбъркайте добре. С топлата течност се измива носа няколко пъти през деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *