Народен илач срещу комплекс за малоценност

Пригответе си чай от чубрица, мащерка, градински чай. Запарете 2 чаени лъжички от билките с 1 чаена чаша вряща вода, оставете да киснат 10 минути. Пие се по една чаена чаша на ден сутрин и вечер.

Поръчайте да ви приготвят смес от равни части изтравниче, хвощ, кимион, коприва и камшик. Запарват се 2 чаени лъжички от сместа с 1 чаена чаша вряща вода, изчакайте 10 минути и прецедете. Пие се по 3 чаени чаши на ден. След три седмици се прави пауза. Препоръчително е след всяка чай да се ядат орехови ядки.

Ето идеалната смес против комплекса за малоценност. Набавете си смес от 3 части семена от копър, 4 части мащерка, 3 части градински чай, 3 части корени от селим, 2 части семена от селим, 4 части маточина и 3 части мента. наКиснете 1 супена лъжица от сместа в 1 чаена чаша студена вода за 1 час, заварете замалко, изчакайте 10 минути и прецедете. Пие се по 2 чаени чаши на ден, най-добре сутрин и вечер. След три седмици се прави пауза от 14 дни, след което курсът продължава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *