ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гал Сасон ни научи на лесен релакс и коя е най-полезната храна за 2015 г.

Гал Сасон е в България, за да проведе поредните курсове и обучения. Той гостува в различни медии и от него научихме доста интересни неща като най-полезната храна за 2015 г.

Гал Сасон препоръча да се прави една изключително лесна и бърза медитация, за която не е необходимо човек да е предварително подготвен.

Ако се почувствате напрегнати или стресирани, в безизходица или блокирали,  направете нещо изключително лесно.

Лягате директно на пода и вдишвате, докато броите от 1 до 4. Задържате въздуха до 4 и започвате да издишвате, докато броите отново до 4.

gal-sasson
Гал Сасон
gahl-meditacia
Лесна медитация на пода по Гал Сасон

Повтаряте това упражнение 4-5 пъти.

Освен, че ще се успокоите и балансирате, вие ще накарате вашето ляво полукълбо на мозъка да започне да работи. То е свързано с мисловната дейност.

Тази медитация е полезна и за хора, които не се чувстват уверени в своята работа, професия, приятели или в интимните си отношения.

Според Гал Сасон, тази медитация ще помогне на хората да  приемат нещата такива, каквито са,  да осъзнаят  през какво трябва да преминат  или какво трябва да се  промени в тяхното ежедневие.

За храната през 2015 г.

gahl-meditacia
Тази медитация от Гал Сасон може да се прави и сред природата
gahl-sokove
Да пием сокове през 2015 г. съветва Гал Сасон

Според Гал Сасон човек не трябва да променя своите навици на хранене през 2015 г. Естествено, здравословното хранене е най-уместно и да не се прекалява с опасните храни.

Към своето меню през 2015 г. задължително трябва да добавим пиенето на пресни сокове от плодове и от зеленчуци.

Такива полезни сокове като от цвекло, ябълки, спанак, портокали, киви ще помогнат на човешкия организъм да хармонизира правилно с вибрациите на годината на Овцата според китайския хороскоп.

 

gahl-sok
В годината на Овцата трябва да се ядат много плодове и зеленчуци, заедно с пресните сокове

Овцата е тревопасно животно и затова е важно да се ядат повече плодове и зеленчуци, за сметка на месото и колбасите.

Ако искате да научите повече за събитията и тенденциите през 2015 г., посетете курса на Гал Сасон в София, който ще се проведе в неделя – 14 декември, от 10 до 17:30 часа, в  „Есенс център“, разположен  на ул. „6-ти септември“ № 37  (във вътрешния му двор). Цената е 60 лева.

За повече информация или за записване – тел.: 02  / 988 01 93 –  Мариана Игнатова.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *